About us

AIH-Rakennus offers a wide range of construction services for house builders as well as for renovators. We operate also in small constructions, small element installations and metal structural works. If needed, we can also organize ground construction, a foreman in charge and HVAC services.

Entrepreneur Anssi Helppi has graduated as a house builder and has diverse experience in many construction works since 1991.

Добро пожаловать на сайт АИХ-Ракеннус!

Строительная компания AIH-Rakennus основана в 2007 году в г. Юва. Мы предлагаем нашим клиентам многосторонние и индивидуальные строительные услуги. В нашей деятельности мы делаем упор на качество и надежность, за что и получаем благодарность от наших клиентов и компаньонов.
 

Yritysesittely

AIH-Rakennus tarjoaa monipuolisia rakennuspalveluita niin omakotitalorakentajille, kesämökkiläisille kuin remontoijillekin. Toimialaamme kuuluu myös pienrakentaminen, pienelementtiasennukset ja erilaiset metallirakennetyöt. Tarvittaessa järjestämme myös maanrakennustyöt sekä vastaavan työnjohtajan, rakennussuunnittelijan ja LVIS-palvelut.

AIH-Rakennuksen yrittäjällä on rakennusalan ammattikoulutus ja monipuolista työkokemusta erilaisista uudisrakennus- ja remonttikohteista jo yli kahden vuosikymmenen ajalta. Tavoitteenamme niin isoissa kuin pienissäkin kohteissa on asiakkaan tyytyväisyys ja laadukas työnjälki. Laadun varmistamiseksi käytössämme on aina nykyaikaiset työmenetelmät ja välineet. Toiminta-alueemme kattaa pääsääntöisesti Juvan ja lähikuntien sekä kaupunkien alueet, mutta mahdollisuuksien mukaan toimimme myös kauempana.